Ξενοδοχείο Άρτεμις

Το μικρό μας Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Επιπλωμένων Διαμερισμάτων ΑΡΤΕΜΙΣ τοποθετημένο στην Μύρινα σε μια ήσυχη και ιδιαίτερα γραφική περιοχή, το Ανδρώνι, κοντά στην πιο όμορφη παραλία της, αποτελεί τον ιδανικό τόπο φιλοξενίας είτε βρίσκεστε στη Λήμνο για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, έχοντας ένα και μοναδικό σκοπό …
Να νοιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Είναι ένα νεοκλασικό αρχοντικό του 1889 όπου έχει μάλιστα χαρακτηριστεί ως διατηρητέο κτίριο της αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς και αποτελεί ανεκτίμητη μαρτυρία του παρελθόντος μας. Αναπαλαιώθηκε το 2006, διατηρώντας αναλλοίωτα το ύφος, την αρχιτεκτονική και την παράδοση του τόπου μας. Χτισμένο με πέτρα και ξύλο, δημιουργεί ένα σύνολο αρμονίας και αρχοντιάς και αποπνέει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το όνομά του το πήρε από τη θεά Άρτεμις που θεωρούνταν η πολιούχος θεά της πρωτεύουσας του νησιού, Μύρινας όπου λατρευόταν σαν θεά του φεγγαριού και των αστεριών. Μάλιστα, σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο βρέθηκε το ιερό της θεάς.

Το ξενοδοχείο μας έχει βραβευτεί από το Επιμελητήριο Λέσβου ως η καλύτερη τουριστική επένδυση του 2006 από το πρόγραμμα LEADER+.

Διαθέτει 9 πολυτελή δωμάτια, χώρο υποδοχής και καθιστικό, διακοσμημένα όλα με πολύ γούστο και μεράκι. Λειτουργεί όλο το χρόνο.