Πρόσβαση στο Ξενοδοχείο

Ο ξενώνας μας βρίσκεται στην Μύρινα της Λήμνου σε μια πολύ ήσυχη και ιδιαίτερα γραφική περιοχή, το Ανδρώνι, που με τα νεοκλασικά αρχοντικά σπίτια του και τα πέτρινα καλντερίμια, το πάρκο, το λιμανάκι , την πέτρινη εκκλησία, το δασάκι του και κυρίως την παραλία του, αποτελεί μια από τις όμορφες συνοικίες της Μύρινας.
Το ξενοδοχείο είναι το πρώτο από τη σειρά των αρχοντικών αριστερά του λιθόστρωτου δρόμου του Αγ. Παντελεήμονος, μόλις 30μ από το πάρκο του Ανδρωνίου και το 3ο Δημοτικό σχολείο Μύρινας.
Το κοντινότερο super market βρίσκεται σε απόσταση μόλις 30μ ενώ το κοντινότερο εστιατόριο είναι μόλις στα 80μ.φημισμένο για τα ιδιαίτερα gourmet πιάτα του.
Σε απόσταση μόλις 200μ (3′ με τα πόδια) βρίσκεται η πιο όμορφη και οργανωμένη παραλία της Μύρινας, τα Ρηχά Νερά, που διαθέτει δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες, μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια σπορ, παιδική χαρά, ταβερνούλες και μπαράκια.
Λίγο πιο πέρα (10΄μετα πόδια) είναι ο Ρωμέϊκος Γυαλός, το πιο γραφικό κομμάτι της Μύρινας με τα πανέμορφα αρχοντικά, τις ταβέρνες, τα εστιατόρια και τα μπαράκια.
Απέχει 1,5 χλμ από το κεντρικό λιμάνι της Μύρινας, 18 χλμ από το Αεροδρόμιο του νησιού και μόλις 500μ από την πλατεία των ΚΤΕΛ και των ΤΑΞΙ και την κεντρική αγορά της Μύρινας.

Πώς θα φτάσετε
Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το πανέμορφο νησί μας!

Η πρόσβαση μπορεί να γίνει ακτοπλοϊκώς ή αεροπορικώς.
Όσοι από σας προτιμάτε το αεροπλάνο, επιλέξτε να πραγματοποιήσετε μια πτήση προς το νησί από τα αεροδρόμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Μυτιλήνης αλλά και από τα αεροδρόμεια της Χίου, της Σάμου, της Ρόδου και της Ικαρίας.
Μπορείτε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση των αεροπορικών σας εισητηρίων ηλεκτρονικά, μέσω της εταιρίας ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ και της εταιρίας SKYEXPRESS, ή να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:
210 353-1000 (Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” )
22810 22350 (Skyexpress)

Το λιμάνι της Μύρινας συνδέεται με τακτά δρομολόγια με το λιμάνι της Καβάλας, του Λαυρίου, του Αγ. Ευστρατίου, της Μυτιλήνης, της Χίου, της Σάμου, της Αλεξανδρούπολης μέσω Σαμοθράκης.
Τους καλοκαιρινούς μήνες οργανώνονται ημερήσιες εκδρομές με καΐκι για τον Αγ. Ευστράτιο.
Μπορείτε να ελέγξετε τα δρομολόγια των πλοίων από και προς τη Λήμνο, μέσω των εταιριών BLUESTAR FERRIES και SEAJETS ή να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:
Λιμεναρχείο Μύρινας : 22540 22225
Λιμεναρχείο Λαυρίου :22920 25249
Λιμεναρχείο Καβάλας : 2510 223716
Λιμεναρχείο Μυτιλήνης : 22510 40827
Λιμεναρχείο Αγ.Ευστρατίου :22540 93393
Λιμεναρχείο Χίου: 22710 44433
Λιμεναρχείο Σάμου: 22730 27318
Λιμεναρχείο Αλεξανρούπολης: 25513 56200

Ακόμη μπορείτε να μάθετε τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Λήμνου καλώντας στο τηλέφωνο 22540 22464.

Η Λήμνος αν και έχει ήπια ανάπτυξη, διαθέτει καλό οδικό δίκτυο που κυριολεκτικά επιτρέπει τη μετάβαση από τη μία άκρη στην άλλη μέσα σε λίγη ώρα. Αν δεν διαθέτετε δικό σας μέσο μπορείτε να καλέσετε ΤΑΞΙ στο τηλέφωνο 2254023820 ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους από τα Γραφεία Ενοικίασης Αυτοκινήτων στη Λήμνο:

www.holiday-lemnos.gr
www.limnoscarrental.gr
www.petridestravel.gr
www.limnosrental.gr
www.limnosrentacar.gr
www.skafidasrentalcars.gr
www.happy-rental.gr

Στον παρακάτω χάρτη της Μύρινας μπορείτε να δείτε τα σημαντικότερα σημεία της πόλης, ενώ με κόκκινο χρώμα έχουμε σημειώσει τη διαδρομή με αυτοκίνητο από το νέο λιμάνι της Μύρινας προς τον ξενώνα μας.
Αν έρχεστε από το αεροδρόμιο μπορείτε επίσης εύκολα να φτάσετε στον ξενώνα, συμβουλευόμενοι τον χάρτη μας.